I.   Szolgáltató – Adatkezelő

Név:                                  Untschné Dulai Viktória

Cím:                                  2618 Nézsa, Szondy út 65., Hungary

Adószám:                          69168150-1-32

Nyilvántartási szám:         52796760

    II.  A szolgáltató kapcsolattartói adatai:

E-mail:                             dulai.viktoria84@gmail.com
Telefonszám:                    +36/30-474-3032

A továbbiakban, mint Szolgáltató

Ezen adatvédelmi tájékoztató részletezi, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk, osztunk meg, és használunk. Fontos számunkra,  hogy megvédjük felhasználóink (ügyfeleink, illetve weboldalunk, szolgáltatásaink használói) személyes adatait. Ha bármi kérdése van az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk a fent megadott email címen.

 

 

 Adatvédelmi tájékoztató tartalma

Ezen adatvédelmi tájékoztató tartalmazza, hogy Öntől milyen személyes és egyéb információkat gyűjtünk, használunk fel, és osztunk meg. Ez az adatvédelmi tájékoztató érvényes minden weboldalunkra és szolgáltatásunkra (továbbiakban Szolgáltatások). Ez az adatvédelmi tájékoztató nem tartalmazza, hogy Felhasználóink miként használják vagy osztják meg a szolgáltatásaink felhasználásával szerzett adatokat. Amikor Ön megvásárol, megrendel egy Szolgáltatást tőlünk, az Ön személyes adatait elkérjük, felhasználjuk, és bizonyos meghatározott, szükségszerű esetekben megoszthatjuk harmadik féllel (részletek lentebb).

 

III.   Információk, amiket gyűjtünk

Szolgáltatásaink használata során, az alábbi információkat kérhetjük Öntől, kerülhetnek hozzánk:

Szolgáltatás használata, weboldal megtekintése, ügyféltámogatás során

  • Számlázáshoz szükséges törvényileg előírt adatok begyűjtése (amennyire éppen szükség van)
  • Fizetés folyamán megadott adatok (saját vagy egyéb fizetési szolgáltatón keresztül) – szolgáltatás kifizetése során
  • Információk, amit a megrendelés alatt ad meg (név, születési hely és idő, lakcím, email cím, telefonszám), illetve azon információk, melyeket telefonon, emailben, vagy egyéb szolgáltatásunk használata közben ad meg nekünk;

 

Adatok, amelyek a Szolgáltatásainkhoz kapcsolódó weboldalakon történő online aktivitás során kerülnek hozzánk

  • IP cím
  • dátum
  • földrajzi hely
  • megtekintett oldalak
  • adatfrissítés, szolgáltatás-rendelés, kommunikáció időpontja
  • problémák, kérdések, melyekkel felkeres minket

Ezeket az adatokat szervereinken tároljuk (rendszer napló fájlokban, adatbázisokban és analitikai rendszerekben).

Közösségi média használata során

  • Tőlünk független közösségi oldalaktól származó információk- beleértve azokat az információkat, amiket Ön vagy a közösségi oldal ad át nekünk, amikor azon keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot.
  • Információk, amihez a mi közösségi oldalunktól függően hozzáférünk. Ez függ attól, hogy Ön az adott közösségi oldalon milyen adatvédelmi beállításokat használ. Adatvédelmi lehetőségekről és beállításokról az adott közösségi oldalon találhat információt.

Egyéb források

  • Információk, amit közvélemény-kutatásokban ad meg számunkra;
  • Információk, ami publikusan elérhetők;
  • Információk, amit az Ön hozzájárulásával harmadik féltől kaphatunk

 

IV.   Hogyan használjuk fel az információkat

Az általunk összegyűjtött információkat felhasználhatjuk ahhoz, hogy:

  • szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek;
  • biztosítsuk a Szolgáltatások megfelelő működését;
  • fejleszthessük szolgáltatásainkat;
  • információkat vagy technikai segítséget nyújthassunk Önnek;
  • megkönnyítsük weboldalunk és Szolgáltatásaink használatát;
  • ahhoz, hogy jobban reklámozhassuk és értékesíthessük a Szolgáltatásainkat (csakis egyértelmű hozzájárulás esetén, ahogy a törvény előírja);
  • adminisztráljuk a weboldalunkat
  • kommunikáljunk Önnel
  • megvédjük személyes adatait és szolgáltatásait;
  • Illetve, ahogy ez az adatvédelmi tájékoztatóban olvasható.

Az Öntől kapott információkat anonimizált formában statisztikák, jelentések készítésére is használjuk, mint például hirdetési kampány finomhangolására (mennyi felhasználót érintett, hányan kattintottak rá, nézték meg, használták vásárlásra). Felhasználhatjuk még a rögzített email/weboldal beszélgetéseket minőségbiztosítási céllal és Önmagunk védelme érdekében.

 

V.   Információ megosztás

Az alább felsoroltakkal oszthatunk meg bizonyos személyes adatokat:

  • számlázási adatok: Moravec Bernadett e.v. (könyvelés) 2600 Vác, Dózsa Gy. u. 95.
  • számlázási adatok: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (számlák) 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.
  • hatóságokkal, a törvény által előírt módon.

 

 

VI.   Jogi eljárás

Ha jogilag szükséges, vagy ha úgy gondoljuk, hogy ez mindenképp szükséges, megoszthatjuk személyes adatait bíróságokkal, bűnüldöző hatóságokkal és ehhez hasonló harmadik felekkel:

  • általános szerződési feltételeink megszegése esetén;
  • károkozás, tulajdonhoz való jog vagy más törvény megszegése ellenünk, más felhasználók vagy harmadik féllel szemben; vagy
  • törvényszegés esetén

 

VII.   Biztonság

Az adatátvitel az interneten keresztül, emailben, és szöveges üzenetben nem teljesen biztonságos. Ugyan mindent megteszünk, hogy megvédjük személyes adatait, nem tudjuk garantálni egyes internetes szolgáltatások vagy email használata során átvitt adatok biztonságát. Mindent megteszünk, ami technikailag és szervezésileg lehetséges, hogy megvédjük személyes adatait.

VIII.   Velünk történő kommunikáció

E-mailek:           Leveleink egy része egyszeri vagy szolgáltatással kapcsolatos (például fontos felhasználó értesítések és számlázási információk). Ahhoz, hogy ezen e-mailekről leiratkozzon, meg kell szüntetnie a szolgáltatást.

Telefonhívások:    Telefonszáma megadásával hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltatásaink igénybevétele során a szükséges kapcsolattartás céljából telefonon kereshessük.

Böngésző sütik

  • Naplózás: A weboldal minden belépés után naplófájlokat készít. Ezek az információk tartalmazzák a felhasználó ip címét, az internet használatának helyét, a látogatás idejét. Ezekre az adatokra az adatbiztonság növelése érdekében van szükség.
  • Külső oldalak, harmadik személy: Az Adatkezelő néhány üzleti partnere (pl. Google Inc.) hirdetései/statisztikái cookie-khoz és web bacon-ökhöz hasonló technológákat alkalmazhatnak, amelyek a látogatók IP címét, internetszolgáltatójának nevét, az internethasználat helyét, az éppen használt webböngészők nevét, a látogatás idejét és a weboldalon megtekintett aloldalak címét.

 

IX.   Személyes információk megőrzése

Személyes adatait azért tároljuk, hogy szolgáltatásokat biztosíthassunk Önnek, megfeleljünk jogi kötelezettségeinknek. A szolgáltatás igénybevétele során megadott személyes adatokat, illetve dokumentumokat a szolgáltatás igénybevételét, együttműködés befejeztét követően 2 évig őrizzük meg. Írásos kérésre ezeket töröljük hamarabb is. A számlázás során mentett személyes adatokat, pedig a törvényi előírásoknak megfelelő ideig tároljuk.

 

X.   Az Ön jogai

Ahol az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete 2016/679 avagy GDRP érvényes, bizonyos esetekben és adatfeldolgozási témákban jogai vannak az Önről tárolt adatokkal kapcsolatban. Kérjük vegye figyelembe, hogy Önt egyértelműen azonosítanunk kell ahhoz, hogy biztosíthassuk, hogy élhessen az adataihoz kapcsolódó jogokkal. Jogai érvényesítéséhez lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben jogilag szükséges, megtagadhatjuk kérését, ez esetben tájékoztatni fogjuk ennek okáról is. Joga van az adataihoz hozzáférni, hordozni, javítani, törölni, tiltakozni, visszavonni és korlátozni. További információkért olvassa el a GDPR 13-19 bekezdéseit, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

 XI.           Linkek külső weboldalakra, és az általuk történő adatgyűjtés

Egyes szolgáltatásaink külső weboldalakra mutató linkeket tartalmazhatnak. Mivel nem  mi kezeljük más oldalak adatvédelmi gyakorlatát, ajánljuk, hogy nézze át ezen oldalak adatvédelmi tájékoztatóját is hogy megtudja milyen adatokat gyűjtenek és használnak fel Önről.
Amennyiben használja valamelyik közösségi média funkciót, például Facebook Like gomb, vagy modulokat, mint például a Megosztás gombok, vagy használja a weboldalunkba beépülő mini programokat, az adott közösségi média weboldala begyűjtheti az IP címét, hogy melyik weboldalt látogatta meg, és beállíthat a böngészőben Sütiket.

 XII.      Panasztétel

Amennyiben panaszt kíván tenni az adatkezelésünkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megpróbáljuk megoldani a problémát. Amennyiben panaszát nem tudtuk megválaszolni, netán orvosolni, úgy panaszával az adatvédelmi hatósághoz is fordulhat: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., www.naih.hu, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410

 

XIII.    Változásról való értesítés

Fenntartjuk a jogot, hogy ezt az adatvédelmi tájékoztatót bármikor megváltoztassuk, így kérjük nézze át rendszeresen. A változtatások elfogadása minden esetben elfogadottnak minősülnek, amennyiben tovább használja Szolgáltatásainkat.

 

Utolsó módosítás: 2019.08.13.
A tájékoztató az utolsó módosítást követően lép érvénybe!